Delaware

View listings

delaware.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Delaware

Fastighet till salu i Delaware

Det gränsar till söder och väster med Maryland, i nordöstra med New Jersey och i norr med Pennsylvania.

Delstaten delstaten är känt under smeknamnet "den första staten" eftersom den hänvisar till sin roll som de första amerikanska kolonierna för att ratificera konstitutionen och ansluta sig till fackförbundet år 1787. delaware är det sjätte mest folketliga staten i usa. Dessutom är det enda staten med endast tre län: New Castle, Kent och Sussex.

Delaware är kanske mest känt för att vara den första som går in på två viktiga affärsåtgärder: Över 50% av alla börshandlade amerikanska företag och 64% av Fortune 500-företagen är införlivade i

Delaware. Som ett resultat utgör inkorporeringskatter den andra inkomstkällan för Delaware efter inkomstskatt.

Delaware är inte särskilt begåvad med naturresurser och ekonomiskt hämmad av sin storlek, men Delaware nyrar omsorgsfullt en avgörande nisch inom affärssektorn genom att erbjuda en flexibel och affärsvänlig skattestruktur och ett win-win domstolssystem där affärsprocesser bestäms av en domare istället för en jury. Delaware har lockat otaliga out-of-state-företag som Apple, Coca-Cola, Ford och Facebook att införlivas i staten.

Delaware erbjuder också intressanta ockupationslagar som har lockat kreditkortsutgivare i landet, inklusive Bank of America, Chase, Barclays och ING Direct.

De välbetalda arbetstillfällena inom den finansiella och vetenskapliga sektorn har gjort Delaware till en relativt historiskt rik stat. Egenskaper för försäljning i Delaware, i storstadsområdena Wilmington och Dover, är dock relativt överkomliga jämfört med huspriserna i närliggande Maryland och New Jersey.

Delaware klimat är tempererat, det har en kust slätt, karakteriserad av kullar, betesmarker i norr, träskiga områden i söder och sandstränder längs kusten. Under kolonialtiden odlade Delaware tobak, men idag producerar jordbrukare blygsamma mängder vete som majs, soja, vete, potatis och äpplen.

Med 22 miles av kusten, dela Delaware från en betydande sommar turisttrafik från andra stater i Centralatlanten. Rehoboth Beach, bara 120 miles från Washington, D.C., kallar sig "nationens sommarkapital" på grund av sin popularitet som semestermål för Beltway-invånare.

Pendeln på Delaware fastighetsmarknaden verkar svinga till förmån för säljare intresserade av egendom till salu i Delaware.

Genomsnittspriset på en fastighet till salu i Delaware steg 3,9% under de tre första månaderna 2018, det största hoppet i någon stat utom Oregon. Fastighetsmäklare och hemköpare förra månaden sa att de plötsligt saknade lager, det vill säga antalet hus på marknaden, vilket skapade en oväntad prissumma.

Även med den nuvarande ökningen har fastighetspriserna i Delaware ökat med en svag 16% under de senaste% åren.

Delaware hemmamarknad har stagnerat förra året, när priserna steg bara 2,2% under de 12 månaderna före den 1 oktober.

Den långsamma tillväxten förmodades troligen av ett stort antal hem i avskärmning eller såldes med svårigheter vid brandförsäljningspriser.

Om du har drömt om en ny start i Delaware har du börjat leta efter egendom till salu i Delaware, särskilt i Wilmington, Dover, Bellefonte eller Georgetown, så är du glad att du är på väg, för 2018 lovar att var ett bra år att köpa en fastighet till salu i Delaware av olika skäl.

Den första orsaken är att räntorna förväntas fortsätta öka under de kommande 11 månaderna, minst två till fyra gånger mer. Faktum är att köpare kan räkna med 5 procent vid årets slut.

 Om du väntar för länge kan du sluta spendera mer på samma egendom till salu i Delaware. Och även om dessa priser har stigit snabbt de senaste månaderna, börjar 2018 att moderera denna takt. Huspriserna kommer faktiskt att fortsätta öka, men inte så snabbt som de har varit. Att köpa en fastighet till salu i Delaware år 2018 är ett klokt och smart drag och kommer att spara dig medan du ser värdena går upp.

Fler hem kommer tillbaka till marknaden, med det mesta av återhämtningen som går från mitten till toppen, vilket betyder att du kommer ha mycket mer att välja mellan när du börjar din sökning i Delaware.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 17020

Försäljning 5:a eller större, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Försäljning
5:a eller större

87 m²
utmärkt
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Försäljning 2:a, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Försäljning
2:a

47 m²
bra till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB